Wendy

Wendy Riemslag, Clown, Trainer, Artistieke zaken

WendyAl enige jaren hoorde ik de enthousiaste inspirerende verhalen van Monique over de reizen naar Roemenie.

Toen zij in 2011 besloot om de clownsreizen te gaan combineren met trainingen aan het personeel van de instellingen was mijn nieuwgierigheid om ook echt betrokken te raken bij de Stichting erg groot. Samen hebben we een training ontwikkeld ‘Contact & Joy’ en zijn we 2 keer naar Roemenië afgereisd om deze training te geven.
Het heeft me veel voldoening gegeven om te zien wat de impact was op de mensen aldaar en het ontmoeten van de kinderen als clown heeft me ook diep geraakt.
Samen met de mooie mensen die bij deze stichting betrokken zijn, hoop ik dat we nog vaak mogen afreizen naar Roemenië om een  moment van afleiding en plezier te brengen aan de kinderen in Roemenië die dat zo nodig hebben en op deze manier een kleine bijdrage te leveren aan wat levensgeluk van deze kinderen.

 

Over mijzelf:
Ik ben geboren in 1973 in Breda. Getrouwd met Michel. Ik heb 1 kind, Loes.
Sinds 2002 werk ik bij Cliniclowns waar ik zowel in het ziekenhuis, theater als voor de website ervaring op heb gedaan.
Hier heb ik Monique leren kennen. Voorheen werkzaam geweest bij de Raad voor de Kinderbescherming en daarnaast 8 jaar lang een eigen kindertheater gehad waarbij we in duo voorstellingen maakten en speelden op scholen, bedrijven en feesten. Verder ervaring in presentatiewerk voor regionale tv, optredens als clown in theater, poppenspel, theater,zang en muziek en persoonlijke ontwikkelingstrainingen( zoals haptonomie, energetisch werk en gestallt).
Ik houd van reizen, kamperen maar ben ook graag thuis aan de knutsel of met vrienden of familie in de weer.
Ik ben sinds 2011 als clown en sinds 2012 als bestuurslid betrokken bij Clowns for Life.

Reacties

reacties