Monique

Monique Krekels, Oprichtster, Clown, Trainer en artistieke zaken

Monique

Al enige jaren was ik werkzaam als Cliniclown en werd diep geraakt door een uitzending over Roemeense instellingen voor lichamelijk en geestelijk gehandicapte kinderen..

Op dat moment heb ik het besluit genomen dat ik deze kinderen graag een moment van liefde aandacht en plezier wilde geven. Een aantal jaren geleden heb ik daarom Clowns for Life opgericht (samen met Fer van Dijk en Desiree Driessen).Vanaf het moment dat ik de Roemeense kinderen als clown ontmoette werd ik aangeraakt door de prachtige contactmomenten die er tussen ons ontstonden.
Ook werd het personeel van deze instellingen geraakt doordat ze zagen dat er contactmomenten waren die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden.Vandaar dat er ook de vraag kwam vanuit verzorgers, psychologen en managers om hen hierin een stukje begeleiding te geven.
Vanuit deze vraag is de training Contact and Joy ontstaan die we nu ook al enkele jaren bieden aan deze instellingen.Elke keer weer ontroeren, vertederen deze momenten de kinderen, mezelf en het personeel.

Reacties

reacties