Martin

Martin Blonk, Voorzitter

Martin

Toen ik Monique (nu mijn echtgenote) leerde kennen zat ze middenin de oprichting van haar stichting. Ik was direct enthousiast en de naam van de stichting is uit een brainstorm die we samen deden voortgekomen. Sinds de oprichting heb ik vanaf de zijlijn meegeholpen met “hand- en spandiensten” en wilde eigenlijk altijd al een formele substantiële rol voor de stichting vervullen.

Ik ben dan ook heel blij dat het bestuur mij gevraagd heeft om voorzitter te worden.

Het werk van de stichting is onbetaalbaar en raakt me telkens weer. Ik ben -mede als ouder van een kind uit de “doelgroep” van Clowns for Life- bijzonder gecommitteerd om de stichting verder te professionaliseren en er een solide, leuke organisatie van te maken die haar mooie taak kan blijven uitvoeren.

Ik ben de gelukkige echtgenoot van Monique (sinds 2007) en vader van vier kinderen en twee stiefkinderen. Na een carrière in de procestechniek en later ICT, als werknemer bij een groot biotechnologisch bedrijf, heb ik in 2001 de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Sindsdien heb ik diverse rollen vervuld in de ICT, meestal als schakel tussen de gebruiker en de ICT, de laatste jaren als projectleider. Tevens heb ik een uitstapje gemaakt naar trainer en coach. In deze soms roerige periode heb ik ervaren dat er voor elke uitdaging een oplossing is.

Reacties

reacties