Martijn

Martijn Vos, Secretaris en Penningmeester

In 2009 hMartijneb ik met Monique Krekels gesproken over haar stichting Clowns for Life. Tja, en als je met Monique praat over Clowns for Life dan spat daar het enthousiasme vanaf. Dit heeft wel iets met me gedaan en ik wilde me gaan inzetten voor Clowns for Life. Tijdens een vervolggesprek bleek ik goed in “het plaatje” van Clowns for Life te passen en ben ik secretaris geworden. Op dit moment ben ik secretaris en penningmeester.

Het is fijn om met zo’n groep enthousiaste mensen van Clowns for Life te mogen werken. In het voorjaar van 2012 ben ik als begeleider naar Roemenië geweest. Dan zie je écht wat wij doen voor de kinderen in Roemenië en hoe goed onze clowns zijn. Ook de trainingen die we aan het personeel geven zijn mooi om mee te maken. Ze zijn op maat gemaakt en worden met plezier en enthousiasme door ons gegeven.

Dan nog iets over mezelf. In 1959 ben ik in Eindhoven geboren. Vanaf 1981 ben ik werkzaam bij Zorgverzekeraar VGZ. Ik heb drie kinderen, Sander, Imke en Joris en een vriendin, Janny. Als hobby’s heb ik hockey, mountainbiken, wandelen en salsa dansen.

 

Reacties

reacties